Din sparringspartner

Vi er ekspert i økonomistyring og bestræber os på, at være din vigtigste samarbejdspartner, på en række økonomiske og administrative nøgleområder.

Vi varetager en bred vifte af arbejdsopgaver inden for den moderne økonomistyring og administration, og vi sørger altid for løsninger i særklasse udviklet til netop din virksomhed.

Vi hjælper bl.a. med

Optimering

Vi anvender vores faglige ekspertise og de nyeste elektroniske værktøjer til at analysere jeres behov og kommer med forbedringsforslag til jeres daglige rutiner og systemanvendelse.

Administration og bogholderi

Vi hjælper med at sætte fokus på det daglige administrative arbejde og hjælper din virksomhed med bogføring, lønadministration og fakturering m.m.

Økonomisk ledelsesrapportering

En beslutningsrapport må ikke fylde mere end to A4-sider. Det sværeste er at lokalisere, hvilke nøgletal eller KPI’er som er væsentlige for netop ens virksomhed. Gennem dialog og erfaring hjælper vi kunderne med dette og finder den rigtige rapporteringsform.

Plan- og budgetlægning

Enhver virksomheds vigtigste grundsten er budgettet. Uden dette skaber man ikke overblik for sine medarbejdere eller finansielle partnere. Vi har en bred viden om udarbejdelse af budgetter samt visualisering, som vi tilstræber at formidle for vores kunder.